Back to Blog

ESG-toekomst van vastgoed op REBF Festival

Blue Module en andere 'thoughtleaders' delen hun visie op ESG-toekomstbestendige vastgoedportefeuilles op het REBF Festival.

Blue Module neemt op 20 en 21 september als partner deel aan het REBF Festival in B.Amsterdam. Paul Wessels, Co-Founder van Blue Module, is op 20 september panellid in een sessie over de laatste ontwikkelingen in ESG, getiteld 'ESG, what is next'.

Voor investeerders is het ESG-proof maken van vastgoedportefeuilles naar de top van hun agenda verschoven. Dit omvat het toekomstbestendig maken voor milieugerelateerde, sociale en governance-factoren. Dit vereist een gecoördineerde aanpak en een zorgvuldig uitgestippelde strategie. Best practices zijn daarbij constant in ontwikkeling.

Naast Blue Module nemen sprekers namens EDGE, Planon, Hollis en Yardi deel aan de discussie.

REBF Festival is, elk jaar in de derde week van september, het evenement dat op een innovatieve manier de bouw en vastgoed bij elkaar brengt voor het opdoen van kennis, netwerken en samenwerken.

Als Partner van REBF kan Blue Module de leden van zijn community een korting van 50 % aanbieden voor dit niet te missen event. Klik op deze link als je van deze korting gebruik wilt maken.

 


 

Maak een afspraak voor een demo van Blue Module