Back to Blog

Blue Module genomineerd voor Rabobank Innovation Challenge

Blue Module is genomineerd voor de Rabobank Innovation Challenge, een jaarlijkse prijs voor innovatieve bedrijven die bijdragen aan een duurzamere en gezondere gebouwde omgeving. 

Blue Module is een innovatieve proptech-startup die eigenaren, ontwikkelaars en hun partners zoals adviseurs, banken en overheid helpt impact te realiseren met gezonde, duurzame gebouwen en gebieden. Jan Willem de Graaf, Co-Founder Blue Module: 'Ik ben er supertrots op dat wij als pril bedrijf zijn genomineerd voor de prestigieuze Rabobank Innovation Challenge.'

De Rabobank Innovation Challenge is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest ambitieuze prijzen binnen de bouw- en vastgoedsector. Centraal staan innovaties die een substantiële bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving van Nederland. Er kan worden ingezonden de categorieën Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond. De jury toetst aan de hand van de volgende criteria: de mate van oplossend vermogen, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en de klantwaarde.

Net als voorgaande jaren waren er weer veel mooie inschrijvingen en uit de ruim 70 inschrijvingen is de jury uiteindelijk gekomen tot een selectie van 5 genomineerden per categorie. Uit deze in totaal 15 genomineerden worden op de eerste dag van Building Holland de drie winnaars bekend gemaakt. Building Holland vindt plaats 2,3 en 4 november 2021.

Klik hier als je meer wilt weten over Blue Module