Back to Blog

IQBI en Blue Module starten partnership

Klaas Nijssen (IQBI), Paul Wessels en Jan Willem de Graaf (Blue Module) maken hun partnership bekend tijdens het REBF festival in Amsterdam

IQBI, een specialist op het gebied van slimme meters, en Blue Module, vooraanstaand in ESG-accountingsoftware, gaan samenwerken. Het gezamenlijke doel is om ESG (Environmental, Social, Governance) niet slechts toegankelijk, maar ook impactvol te maken voor bedrijven.

IQBI brengt expertise in met betrekking tot het verzamelen van uitgebreide energiedata uit een reeks bronnen, inclusief gebouwbeheersystemen, energieregistraties en documentatie. Met behulp van real-time inzichten en predictieve analyses faciliteert IQBI bedrijven in het maken van data-gebaseerde beslissingen die duurzaamheid en energie-efficiëntie bevorderen. Daarnaast bieden zij consultancydiensten om de potentiële waarde uit deze data volledig te benutten.

Aan de andere kant biedt Blue Module een sterk platform gespecialiseerd in duurzaamheids- en ESG-beheer, waarmee het verzamelen en rapporteren van data efficiënter wordt gemaakt, en daarmee ook de complexiteit rondom duurzaamheidscompliance voor bedrijven verminderd wordt.

Deze samenwerking streeft naar een aanpak waar duurzaamheidsdata toegankelijk, effectief en naadloos is. Het partnerschap tussen IQBI en Blue Module symboliseert een progressieve stap richting duurzame en energie-efficiënte oplossingen met een aanzienlijke impact.


 

Maak een afspraak voor een demo van Blue Module