Back to Blog

LIVE bijeenkomst Expo Real: Impact ESG & Sustainable Investment

De opkomst van ESG - Environment, Social, Governance - is al een tijdje een leidraad voor wereldwijde beleggers en instellingen, maar na de pandemie is de vraag van beleggers naar verantwoord beleggen en impact strategieën aanzienlijk toegenomen.
Beleggers richten zich steeds meer op positieve milieu- en sociale voordelen naast marktconforme rendementen. Impact investing staat nu op de agenda van beleggers en gebruikers, maar wat betekent dit in de praktijk? Wat zijn de belangrijkste drijfveren en de belangrijkste strategieën? Wat zijn de belangrijkste trends in de markt? Wat zijn de kansen en wat zijn de uitdagingen? Hoe gemakkelijk is het om het effect van een bepaalde strategie te meten? Wat zijn de belangrijkste sectoren die passen bij een impactstrategie? Hoe geldt dat voor de kantorensector? Hoe zit het met woningen? Zal de trend meer kapitaal richten op gebieden als Senior Living, Healthcare, Life Sciences, Affordable Housing? Hoe zit het met stedelijke transformatieplannen of infrastructuurprojecten? Hoe ontwikkelt impact investing zich in verschillende markten en landen in Europa? Is het een 'one size fits all' benadering of bevinden verschillende markten zich in verschillende stadia? Wat bedoelen we met 'sociale waarde' en 'sociaal doel', nu meer bedrijven een sociaal doel formuleren? In hoeverre is ons begrip van impact investing tijdens de pandemie veranderd?
Doe mee aan deze briefing met het panel van deskundigen om deze thema's te bespreken en stel je vragen in de interactieve live sessie.

Schrijf je hier in.


 

Maak een afspraak voor een demo van Blue Module