Back to Blog

Internationaal webinar over snelle groei ESG-investeringen

De opmars van ESG verandert razendsnel het speelveld in de economie, zeker ook in de vastgoedsector. Luister op 7 december, 09.00 uur naar een internationaal webinar met ESG-investeerder Marie Cheong vanuit Singapore, Paul Wessels van Blue Module en 'Greenman' Matthias Gelber georganiseerd door uHoo.

uHoo is een snel groeiende leverancier van luchtkwaliteitsmeters. Het veranderende zakelijke landschap en de markttrends vragen van (vastgoed)bedrijven om methoden vast te stellen en praktijken te demonstreren op het gebied van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid (ESG).

Hoewel sommige leiders in het vastgoed nog steeds twijfelen over het belang en de impact van het invoeren van ESG-initiatieven, tonen recente bevindingen aan dat deze initiatieven bijdragen aan bedrijfsvoordeel op de lange termijn.

Doe mee op 7 december 2021 om 9 uur met een webinar getiteld: 'The Value of Adopting Innovative ESG and Decarbonization Initiatives in the Real Estate Industry'. Laten we bespreken hoe investeringen in Environmental, Social en Governance (ESG) positieve bedrijfsresultaten en solide financiële prestaties kunnen opleveren.

Registratie voor het webinar via deze link.

Klik hier als je meer wilt weten over Blue Module